Насловна

Преглед Производи Kaeser

попуст -40% листа на цени за сите нови компресори Kaeser достапни во парк.

Сега може да се провери од оние само што пристигнале во парк “ КЛИКНЕТЕ ТУКА !”

Друштвото F.R. Компресори е овластен дилер за продажба на компримиран воздух производи, вклучувајќи бренд Kaeser: компресори за занаетчиите и индустрискиот сектор, сушење и фрижидери адсорпција циклус, вертикална и хоризонтална резервоари, филтрација системи и третман на компримиран воздух, chiller industriali. La nostra azienda che si trova a Napoli in Via Bernardino Telesio nr. 43, е партнер на над сто компании дистрибуирани меѓу Кампанија и Лацио. Услугите кои ги нуди опсег од продажба, Информации за изнајмување, поддршка, одржување, ремонт и сервисирање на сосема нов завојни компресори kaeser и се користи на сите брендови, резервоари, фенови, филтер елементи, итн да им служи на компании кои ги користат компримиран воздух. Е’ Можете исто така да, исто така, снабдување со компримиран воздух компресори и опрема за лизинг формула / оперативен лизинг. Ние исто така нудиме нашето искуство во дизајн и реализација на компримиран цевководни системи за распределба на воздухот со железо и алуминиум, се Тезеј партнер. Систем на компримиран за распределба на воздухот не е совршено димензионирани фактот, негативно влијае на ефикасноста на производството компримиран воздух централна, determinando incrementi dei consumi energetici e di conseguenza dei costi di gestione della produzione. Una cattiva gestione delle centrali di aria compressa infatti, Тоа подразбира имобилизација на компресори и висока веројатност за оштетување на истите. Многу е важно, тогаш тоа е да се потпрат на технички експерти во сервис и поправка на компресори.

Е’ уште на располагање на инженерски услуги за поддршка и дополнување на компанијата nell'esplicazione на практиките за притвор и употребата на садови под притисок, како што е дефинирано од страна на D.M. 329/2004 следење на имплементацијата во Италија на PED. Ние исто така се специјализираат во развојот на проекти за управување со енергија, преку кои се предлагаат активности наменети за оптимизирање и рационализирање на потребите од енергија. Многу често, всушност, постои можност да не се разликуваат производство режим, но во исто време намалување на потрошувачката, со што се одредување значителна заштеда во основни оперативни трошоци.

Тие ни рекоа:

Точна и навремена испорака…

Имав исклучителни консалтинг! Јас купи chiller..che има рационализација мојот бизнис за 70% .. Јас, исто така, имаше голем број на совети за одржување..

Имавме сериозен проблем во работилници за растенија кои веќе! Јас да се стави ставено и јас исто така, купи компресор користи за да се rate..un неуспех стана благодарение на нив можност

Тие се потребни неколку тенкови и завртка компресор за мојата ditta..ma имавме буџетски проблеми, но ние почнавме да се сретне со закуп! ЛЕЛЕ

 

коментарите се затворени