shtëpi

Përmbledhje Produkte Kaeser

zbritje -40% Çmimi lista në të gjitha kompresorë reja Kaeser në dispozicion në magazinë.

Tani ju mund të shikoni ato arritën JUST në magazinë “ CLICK HERE !”

F.R Company. Kompresorë është shitës i autorizuar për shitjen e produkteve të ajrit të kompresuar duke përfshirë markë Kaeser: kompresorë për artizanale dhe sektorin industrial, tharëse dhe frigoriferë ciklit adsorption, tanke vertikale dhe horizontale, sistemet e filtrimit dhe trajtimi me ajër të ngjeshur, chiller industriale. Kompania jonë është e vendosur në Napoli në Via Bernardino Telesio nr. 43, është partner i më shumë se katërqind kompanive të shpërndara mes Campania dhe Lazio. Shërbimet e ofruara varg nga shitja, Informacione qira, mbështetje, mirëmbajtje, rregullim dhe në shërbim të krejt të re kompresorë vidë Kaeser dhe të përdoren të gjitha llojeve, tanke, tharëse, elemente filtër, etj për të shërbyer kompanitë që përdorin ajër të ngjeshur. E’ Ju gjithashtu mund edhe furnizimi i kompresorë dhe pajisjeve të ajrit të ngjeshur me formulë leasing / qirasë operative. Ne gjithashtu sigurojnë përvojën tonë në hartimin dhe realizimin e sistemeve të ngjeshur e tubacioneve të shpërndarjes së ajrit me dy hekur dhe alumin, duke qenë partner Theseus. Një sistem i shpërndarjes së ajrit të kompresuar nuk është e dimensionuar në mënyrë të përkryer fakti, ndikon negativisht punën e prodhimit të ngjeshur kondicionuar qendror, duke rezultuar në rritjen e konsumit të energjisë dhe si pasojë e kostove të menaxhimit të prodhimit. Një keqmenaxhim e menaxhimit qendror të ajrit të ngjeshur fakt, Ajo përfshin imobilizimin e kompresorë dhe një probabilitet të lartë të thyerje e njëjtë. Shumë i rëndësishëm atëherë ajo është që të mbështetet në ekspertët teknikë në shërbim dhe riparimin e kompresorë.

E’ ende në dispozicion një shërbim inxhinieri për të mbështetur dhe për të plotësuar nell'esplicazione kompani e praktikave të paraburgimit dhe përdorimin e enëve nën presion, siç përcaktohet nga D.M. 329/2004 pas zbatimit në Itali e PED. Ne gjithashtu specializuar në zhvillimin e projekteve të menaxhimit të energjisë, përmes të cilit ne të propozojë veprime synojnë të optimizojnë dhe racionalizimin e kërkesave për energji. Shumë shpesh, në fakt, ka një mundësi që të mos ndryshojnë regjimin e prodhimit, por në të njëjtën kohë të reduktuar konsumin e, duke përcaktuar një kursim të konsiderueshëm në shpenzimet operative fikse.

Ata na thanë:

ofrimit të sakta dhe në kohë…

Kam pasur një konsultime të jashtëzakonshme! Unë blej një chiller..che ka efektshëm biznesin tim me 70% .. Unë gjithashtu kishte një shumë këshilla të mirëmbajtjes..

Ne kishim një problem serioz në seminare për bimët që tashmë kishte! Kam vënë affixed dhe unë gjithashtu bleu një kompresor përdoret për rate..un dështim është bërë në sajë të tyre një mundësi

Ata kishin nevojë për një çift të tanke dhe një kompresor vidhos për ditta..ma tim kemi pasur probleme buxhetore, por ne kemi ardhur për t'u takuar me një qira! UAU

 

Komente janë të mbyllura