Насловна

Специјални попусти за нови Компресори!!!!

превод

Configura come lingua predefinita

Сега може да се провери од оние само што пристигнале во парк " КЛИКНЕТЕ ТУКА !"

Друштвото F.R. Компресори е овластен дилер за продажба на компримиран воздух производи, вклучувајќи бренд Kaeser: компресори за занаетчиите и индустрискиот сектор, сушење и фрижидери адсорпција циклус, вертикална и хоризонтална резервоари, sistemi di filtrazione e trattamento dell'aria compressa, индустриски чилер. Нашата компанија се наоѓа во Неапол во Виа Бернардино Telesio nr. 43, е партнер на над сто компании дистрибуирани меѓу Кампанија и Лацио. Услугите кои ги нуди опсег од продажба, Информации за изнајмување, all'assistenza, одржување, ремонт и сервисирање на сосема нов завојни компресори kaeser и се користи на сите брендови, резервоари, фенови, elementi filtranti e quant'altro possa servire alle aziende utilizzatrici di aria compressa. E' possibile anche anche la fornitura di compressori ed attrezzature aria compressa con formula leasing/noleggio operativo. Mettiamo inoltre a disposizione la nostra esperienza nella progettazione e realizzazione di impianti di distribuzione dell'aria compressa con tubazioni sia in ferro che alluminio, се Тезеј партнер. Систем на компримиран за распределба на воздухот не е совршено димензионирани фактот, негативно влијае на ефикасноста на производството компримиран воздух централна, што резултира со зголемување на потрошувачката на енергија и, следствено, на трошоците за управување со производството. А запоставување на компримиран воздух всушност централно управување, comporta il fermo dei compressori ed un'elevata probabilità di rottura degli stessi. Многу е важно, тогаш тоа е да се потпрат на технички експерти во сервис и поправка на компресори.

E' ancora disponibile un servizio di Engineering in grado di supportare ed affiancare le società nell'esplicazione delle pratiche di detenzione ed utilizzo di recipienti in pressione, како што е дефинирано од страна на D.M. 329/2004 следење на имплементацијата во Италија на PED. Ние исто така се специјализираат во развојот на проекти за управување со енергија, преку кои се предлагаат активности наменети за оптимизирање и рационализирање на потребите од енергија. Многу често, всушност, постои можност да не се разликуваат производство режим, но во исто време намалување на потрошувачката, со што се одредување значителна заштеда во основни оперативни трошоци.

Тие ни рекоа:

Precisi e puntuali nelle consegne...

Имав исклучителни консалтинг! Јас купи chiller..che има рационализација мојот бизнис за 70% .. Јас, исто така, имаше голем број на совети за одржување..

Имавме сериозен проблем во работилница за растенија кои веќе! me l'hanno rimesso apposto e ho anche acquistato un compressore usato a rate..un guasto è diventato grazie a loro un opportunità

Тие се потребни неколку тенкови и завртка компресор за мојата ditta..ma имавме буџетски проблеми, но ние почнавме да се сретне со закуп! ЛЕЛЕ

 

Galleria on Instagram

Newsletter