shtëpi

Lirime të posaçme në kompresorë REJA!!!!

përkthim

Configura come lingua predefinita

Tani ju mund të shikoni ato arritën JUST në magazinë " CLICK HERE !"

F.R Company. Kompresorë është shitës i autorizuar për shitjen e produkteve të ajrit të kompresuar duke përfshirë markë Kaeser: kompresorë për artizanale dhe sektorin industrial, tharëse dhe frigoriferë ciklit adsorption, tanke vertikale dhe horizontale, sistemi di filtrazione e trattamento dell'aria compressa, chiller industriale. Kompania jonë është e vendosur në Napoli në Via Bernardino Telesio nr. 43, është partner i më shumë se katërqind kompanive të shpërndara mes Campania dhe Lazio. Shërbimet e ofruara varg nga shitja, Informacione qira, all'assistenza, mirëmbajtje, rregullim dhe në shërbim të krejt të re kompresorë vidë Kaeser dhe të përdoren të gjitha llojeve, tanke, tharëse, elementi filtranti e quant'altro possa servire alle aziende utilizzatrici di aria compressa. E' possibile anche anche la fornitura di compressori ed attrezzature aria compressa con formula leasing/noleggio operativo. Mettiamo inoltre a disposizione la nostra esperienza nella progettazione e realizzazione di impianti di distribuzione dell'aria compressa con tubazioni sia in ferro che alluminio, duke qenë partner Theseus. Një sistem i shpërndarjes së ajrit të kompresuar nuk është e dimensionuar në mënyrë të përkryer fakti, ndikon negativisht punën e prodhimit të ngjeshur kondicionuar qendror, duke rezultuar në rritjen e konsumit të energjisë dhe si pasojë e kostove të menaxhimit të prodhimit. Një keqmenaxhim e menaxhimit qendror të ajrit të ngjeshur fakt, comporta il fermo dei compressori ed un'elevata probabilità di rottura degli stessi. Shumë i rëndësishëm atëherë ajo është që të mbështetet në ekspertët teknikë në shërbim dhe riparimin e kompresorë.

E' ancora disponibile un servizio di Engineering in grado di supportare ed affiancare le società nell'esplicazione delle pratiche di detenzione ed utilizzo di recipienti in pressione, siç përcaktohet nga D.M. 329/2004 pas zbatimit në Itali e PED. Ne gjithashtu specializuar në zhvillimin e projekteve të menaxhimit të energjisë, përmes të cilit ne të propozojë veprime synojnë të optimizojnë dhe racionalizimin e kërkesave për energji. Shumë shpesh, në fakt, ka një mundësi që të mos ndryshojnë regjimin e prodhimit, por në të njëjtën kohë të reduktuar konsumin e, duke përcaktuar një kursim të konsiderueshëm në shpenzimet operative fikse.

Ata na thanë:

Precisi e puntuali nelle consegne...

Kam pasur një konsultime të jashtëzakonshme! Unë blej një chiller..che ka efektshëm biznesin tim me 70% .. Unë gjithashtu kishte një shumë këshilla të mirëmbajtjes..

Ne kishim një problem serioz në punëtorinë për bimët që tashmë kishte! me l'hanno rimesso apposto e ho anche acquistato un compressore usato a rate..un guasto è diventato grazie a loro un opportunità

Ata kishin nevojë për një çift të tanke dhe një kompresor vidhos për ditta..ma tim kemi pasur probleme buxhetore, por ne kemi ardhur për t'u takuar me një qira! UAU

 

Galleria on Instagram

Newsletter