kontakti

Ф.Р. КОМПРЕСОРИ Руџеро Франческо у Напуљу на следећим локацијама:

 

седиште

ФР КОМПРЕСОРИ

Виа Бернардино Телесио 43

80141 Напуљ (Н.)

Телефон и факс Телефон и факс

081 780 14 77

седиште

ФР КОМПРЕСОРИ

Приватна Виа Делле Терме 13 / Б

80125 Напуљ (Н.)

линпхоне

Телефон и факс

081 344 83 88

simbol на фрцомпрессори@либеро.ит

францо.руггиеро@фрцомпрессори.цом

гианни.руггиеро@фрцомпрессори.цом

ћелијски

МОБИЛНИ

+39 329 618 76 55
+39 328 21 80 129